Verzekeringen

Wanneer u een goede uitvaartverzekering heeft afgesloten, kunnen al uw wensen verwezenlijkt worden en hoeven uw nabestaanden die kosten niet op zich te nemen. In de praktijk zijn mensen echter vaak niet of onvoldoende verzekerd.
 
Verzekering op maat
Heeft u een verzekering? Wilt u weten of u voldoende verzekerd bent? Wij nemen graag de bestaande verzekering met u door en bekijken samen met u of eventueel bijverzekeren nodig is. Heeft u geen verzekering? Wanneer nodig kunnen wij u helpen met het afsluiten van een nieuwe verzekering op maat. Door onze goede contacten en ervaringen met diverse verzekeraars en tussenpersonen kan er altijd een passende oplossing gevonden kan worden die bij u en uw situatie past.

Tip: Hoe aantrekkelijk het soms ook lijkt, sluit geen natura-polis af. Vaak zijn de voorwaarden hiervan misleidend en vallen de kosten uiteindelijk toch hoger uit.
 
Vrije keuze
Goed om te weten: de keuze van uitvaartonderneming staat los van waar een eventuele verzekering is ondergebracht. Hoewel verzekeraars weleens een andere (verkeerde) indruk wekken, bent u dus altijd vrij om uw eigen uitvaartbegeleider te kiezen.