Onze Uitvaartwinkel

Onze Uitvaartwinkel vindt u aan de Damlaan 64 in Leidschendam.
 
Met onze Uitvaartwinkel hebben wij een toegankelijke en laagdrempelige locatie gerealiseerd waar u zich kunt laten informeren en adviseren over alles wat met een uitvaart te maken heeft. Loop gerust eens binnen om een vraag te stellen, een folder op te halen of kennis te maken met de mensen achter Van Der Helm uitvaartzorg.
 
In onze Uitvaartwinkel kunt u bovendien een gedenkteken bestellen, een assieraad of urn kopen. Wij nemen graag de tijd om u te informeren over de mogelijkheden en kunnen u verschillende voorbeelden laten zien. Wat wij niet in de winkel hebben, kunnen wij voor u bestellen en voor eigen ontwerpen kunnen wij u in contact brengen met de juiste professionals.
 
De Uitvaartwinkel is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Buiten deze openingsuren kunt u ook op afspraak langskomen.
Voor parkeren op de Damlaan, Oude Trambaan en Strandwal geldt een blauwe zone (sommige delen 1 uur en sommige delen 2 uur). Op onze locatie hebben wij parkeerkaarten liggen die u kunt gebruiken. Vrij parkeren kan aan de Rijnlandstraat, langs de straat of op de aangrenzende parkeerterreinen. Er is een bushalte op de Oude Trambaan, direct aan de overkant van onze locatie.
 
Klik hier om rechtstreeks naar de website van onze Uitvaartwinkel te gaan.