Leidschendam-Voorburg

Uitvaartcentrum Leidschendam-Voorburg is gevestigd aan de Strandwal 1 in Leidschendam.
 
Uitvaartcentrum Leidschendam beschikt over drie 24-uurs uitvaartsuites en een algemene ruimte met keuken en (mindervaliden)toiletten. Bij grote gezelschappen is het mogelijk om onze naastgelegen winkel bij het uitvaartcentrum te betrekken.
Voor parkeren op de Damlaan, Oude Trambaan en Strandwal geldt een blauwe zone (sommige delen 1 uur en sommige delen 2 uur). Op onze locatie hebben wij parkeerkaarten liggen die bezoekers kunnen gebruiken. Vrij parkeren kan aan de Rijnlandstraat, langs de straat of op de aangrenzende parkeerterreinen. Er is een bushalte op de Oude Trambaan, direct aan de overkant van onze locatie.
 
Uitvaartcentrum Leidschendam is makkelijke bereikbaar vanuit Leidschendam-Voorburg, Den Haag/Leidschenveen, Voorschoten en Stompwijk.

Bloemen bezorgen
U kunt hier op maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur bloemen bezorgen. U kunt de bloemen dan afgeven in onze naastgelegen Uitvaartwinkel. Wij zorgen er dan voor dat de bloemen in de rouwkamer worden geplaatst. Bezorgen van bloemen op een ander tijdstip, kan alleen op afspraak. Beschikken de nabestaanden over een sleutel, dan kunt u met hen een bezorgmoment afspreken.