Pijnacker

Uitvaartsuite Klapwijk is gevestigd aan de Klapwijkseweg 91-A in Pijnacker.
 
Uitvaartsuite Klapwijk is een zelfstandige ruimte met een eigen ingang aan de achterzijde van de Ontmoetingskerk. Deze uitvaartlocatie beschikt over één uitvaartsuite en een sfeervolle woonkamer met zitbank en eethoek, een kitchenette en toilet. Voor kerkelijke, maar ook voor niet-kerkelijke uitvaartdiensten, koffietafels of andersoortige afscheidsbijeenkomsten kunt u gebruikmaken van de ruimtes van de kerk. In de grootste ruimte is het zelfs mogelijk om 300 personen een zitplaats te bieden.
Voor parkeren kunnen bezoekers gebruikmaken van het grote parkeerterrein aan de voor-, zij- en achterkant van de kerk. Er is bovendien een bushalte op de Klapwijkseweg.
 
Uitvaartsuite Klapwijk is goed bereikbaar vanuit Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek.

Bloemen bezorgen
Wanneer u bloemen wilt bezorgen, vragen wij u daarvoor een afspraak te maken. Op het afgesproken tijdstip nemen wij dan de bloemen in ontvangst en plaatsen ze in de rouwkamer. Beschikken de nabestaanden over een sleutel, dan kunt u met hen een bezorgmoment afspreken.