Rijswijk

Uitvaartsuite Churchill is gevestigd aan de Sir Winston Churchilllaan 372 in Rijswijk.

Uitvaartsuite Churchill is een zelfstandige ruimte met een eigen ingang aan de voorzijde van de Benedictus en Bernadettekerk in Rijswijk. Deze uitvaartlocatie beschikt over één opbaarruimte waar familiebezoeken en openbare bezoeken alleen mogelijk zijn op afspraak. Voor kerkelijke, maar ook voor niet-kerkelijke uitvaartdiensten, koffietafels of andersoortige afscheidsbijeenkomsten kunt u gebruikmaken van de ruimtes van de kerk. In de grootste ruimte is het zelfs mogelijk om 340 personen een zitplaats te bieden.
Voor parkeren kunnen bezoekers gebruikmaken van het grote parkeerterrein aan de voorkant van de kerk en er is ruime gelegenheid om te parkeren aan de openbare weg, dit is betaald parkeren. Er is bovendien een bushalte op de Sir Winston Churchilllaan.
 
Uitvaartsuite Churchill is goed bereikbaar vanuit de omliggende gemeentes en vanaf de A4, afrit 11, binnen enkele minuten aan te rijden.

Bloemen bezorgen
Wanneer u bloemen wilt bezorgen, vragen wij u daarvoor contact met ons op te nemen. De rouwkamer beschikt over een sleutelkastje, wij zullen telefonisch de code doorgeven, dan kan er op elk gewenst tijdstip bloemen worden neergelegd in de hal van de suite.