Recensies 10

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten


 
P. Demeijer 

Patricia Schols voldoet meer dan aan de verwachtingen, zoals eerder met haar ervaren. Boer & van der Helm is een uitstekende uitvaartverzorging, je kan er al je wensen en die van de overledene kwijt en die worden dan tot op de ...... van de i verzorgd. Ook denkt Patrica met je mee.

Patricia en overige medewerkers BEDANKT!

Familie Vogelaar 

Iedereen heeft zo’n rustige uitstraling, is zo vakbekwaam. Wat een rust om alles aan deze mensen uit handen te geven.

E Nieuwland 

Zulke kalme en vakbekwame mensen; wat een rust om alles uit handen te kunnen geven aan deze mensen.

Hetty van Strien 

Warm liefdevol en geen moeite te veel.
Hechten erg veel waarde aan de persoonlijke wensen.

Ingrid Cortjens 

Warme, zeer professionele hulp en begeleiding vanaf het eerste huisbezoek tot aan de dag van crematie.

De mogelijkheid om 24-7 bij de je dierbare te kunnen zijn door de sleutel die je krijgt voor de ontvangstruimte en de persoonlijke suite van de overledene.
Het kleinschalige maakt het allemaal zo extra persoonlijk.
Uitvaart leider Edward van der Helm: een zeer warm en betrokken persoon. Voor alles oog, passie voor zijn vak.

Hij zorgt er voor terug te kunnen kijken op een mooi, emotioneel en waardig afscheid.
Edward draagt bij aan een mooi en persoonlijke start van een verwerking.

Familie de Joode  

Het klikte meteen met Patricia. Ze heeft ons op voorbeeldige wijze door het doolhof, wat ons te wachten stond, geholpen. Patricia heel veel dank
 
Familie van Veen – Brouwer 

We hebben als familie veel steun gehad en oma was in goede handen bij jullie. Heel veel dank daarvoor, namens de familie

Hein Eltink 

Ik ben in het bijzonder tevreden over de voortvarende en toch rustige en menselijke benadering van Patricia Schols. Zij heeft ons de gehele tijd, vanaf het eerste moment met raad en daad bijgestaan om het afscheid van mijn vrouw zo goed als mogelijk voor te bereiden, inclusief een rondleiding in het crematiecentrum voor mijn zoontje als voorbereiding. Ook de uitvaart zelf, die overigens flink uitliep, is door Patricia erg goed begeleidt.
Ook de opbarings-werkzaamheden op dag van overlijden werden door medewerkers van Van der Helm met zorg en uitermate respectvol uitgevoerd.

 

J.A. 't Hart-Brandhorst 

De totale verzorging van de uitvaart was perfect vooral de 24 uurs opening van het uitvaartcentrum door middel van een eigen sleutel was ideaal.
De persoonlijke begeleiding van de heer Edward v.d. Helm was perfect

 Familie H. 

De professionaliteit komt sterk naar voren tijdens alle gesprekken die wij hebben gehad met Edward en Patricia. Dit hebben wij als zeer prettig en aangenaam ervaren.

Onze vader had de uitvaart al met Edward besproken dus zijn wensen waren duidelijk en ook zeker tot uitvoering gebracht. Dit alles gedaan door Edward en zijn team.
Bij vragen hebben wij altijd kunnen bellen of mailen met Edward.

Daarnaast hebben wij de "suite" in Leidschendam als zeer prettig ervaren. Als een huiskamer bij iemand thuis. Je kunt dag en nacht doorbrengen bij je dierbare, als je dit wilt.

Ook na de uitvaart en crematie hebben wij het contact met Edward als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen.

Wat ons betreft een 10 als totale beoordeling. Wij bevelen Boer & van der Helm zeker aan bij iedereen!

 

Toos 

Heeft oor voor persoonlijke wens en inbreng. Denkt mee en verzorgt de professionele zaken heel goed .Keurige en gastvrije ontvangst- en rouwkamers.

 

B.Kastelein 

Wij zijn zeer tevreden met Van der Helm uitvaartzorg. Meneer Van der Helm heeft ons gedurende de voorbereidingen uitstekend begeleid. Hij heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen mogelijk werden en dat de overledene er prachtig bij lag. Ook heeft meneer Van der Helm de uitvaartdienst zeer prettig begeleid. Hij heeft ervoor gezorgd dat de uitvaartdienst een intiem moment van samenzijn en samen herinneren werd

 

Fam. Blokland 

Onze dank gaat uit naar alle mensen die hebben bijgedragen aan de mooie en stijlvolle uitvaart van onze moeder, mevr. P.H. Blokland-van der Meer.
Mede dankzij jullie inbreng en begeleiding heeft onze moeder een passend afscheid gekregen.
Familie Blokland

 

Els van Winden 

Beste Patricia, ik heb het op de dag van de begrafenis, 13 mei, al tegen je gezegd. Wat hebben jullie het prachtig gedaan. Zo eerbiedvol, respectvol, zeker ook naar mijn moeder. Alleen maar lof!! Ook het woordje over de “borrel” heb je zo mooi verwoord en wat kwamen daar mooie reacties op! Dank je wel!! Je bent een mooie vrouw en ik wens je ook alle geluk en zegen toe voor jouw leven. Het kan niet anders dat als jij zó voor andere mensen gaat dat jij ook zeker gezegend wordt!!!
Met hartelijke groet, Els van Winden

 

Fam. Hooymans 

Edward en Patricia, bedankt voor het organiseren van de uitvaart van mw.Hooymans, wij zijn zeer tevreden hoe jullie dit hebben gedaan, jullie waren inderdaad 24 uur standby voor ons en voor elk klein vraagje hadden jullie een oplossing, jullie kwamen met ideeën wat wij zeker hebben meegenomen in ons programma om een mooi afscheid te organiseren voor onze moeder. Nogmaals bedankt.

Pagina 10 van 13

Vorige - Volgende