Recensies 11

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten


Hugo Bakkum 

Beste Edward,
Bij deze nogmaals hartelijk dank voor jouw ontzettend goede begeleiding bij de begrafenis van mijn vader vandaag. Je voelt situaties feilloos aan en dus kon je bij de juiste dingen ruimte geven of juist duidelijkheid bieden. De vele vrienden, familieleden en wijzelf hebben daardoor op een mooie wijze afscheid kunnen nemen. Dank ook aan alle leden van jouw team, jullie verrichten belangrijk werk!
Groeten, Hugo Bakkum


Tonny van Duijn 

Hallo Edward,
Eindelijk kom ik er toe om je te bedanken voor de ontzettend mooie crematieplechtigheid en later de asbus bijzetting in het familiegraf van Ruud. Mijn petje af voor de manier waarop je mij en André hebt bijgestaan en hoe je met Ruud tijdens zijn ziekte precies alles hebt doorgenomen wat en hoe hij zijn uitvaart wilde. Je hebt dat allemaal gedaan en nog veel extra’s. Dus hierbij BEDANKT en zoals toegezegd neem ik eerdaags contact met je op om voor de zekerheid mijn wenden door jou op papier te laten zetten, zodat het voor André en Barbara wat makkelijker is als er iets met mij zou gebeuren. Na de fantastische manier waarop je alles voor Ruud hebt geregeld wil ik echt geen andere uitvaartverzorger dan jou. Groetjes ook van André en Barbara.

 

Olivier 

Gisteren een mooie dag beleefd bij de begrafenis van Peter Eekhout. Uitvaartleider Patricia voerde op de juiste manier de regie, zonder op de voorgrond te treden. Haar compassie, oog voor detail, en de ruste n optimisme die zij uitstraalt zorgden voor een perfecte daag. Ze bedankt mensen die anderen troosten, haalt discreet een haar weg van iemands jasje en legt met liefde voor de derde keer uit hoe het nou zit met die vlaggetjes op de auto’s. Heel veel dank, jullie tegelijkertijd professionele en menselijke benadering was helemaal perfect.
Hubar

 

C. Swaneveld 

Kort na elkaar moest ik twee vergelijkbare begrafenissen laten verzorgen. De eerste liet ik via een grote organisatie regelen, de tweede door Van Der Helm. De door Van Der Helm geleverde kwaliteit vond ik beter en he tarief lag ca 20% later. Kortom ik beveel hem van harte aan.

Silvia en Jellie Lenting 

Hoi Edward,
We zaten zo even op je site te kijken. Je hebt een gigantische indruk bij ons achter gelaten. Je steun, betrokkenheid en inzicht was met geen pen te beschrijven. Wij willen je daarom nogmaals bedankt voor alles bij de crematie van onze oma en moeder mevr. Koster-Wubben.
En we wensen je hele fijne feestdagen en een liefdevol 2012.
Groetjes, Jellie Lenting-Kostern en Silvia van der Meer

 

Antoinette Wagner 

Beste Edward en Karin,
Nogmaals heel veel dank voor de uitstekende verzorging van alle zaken rondom het afscheid van mijn vader. De afscheidsdienst en begrafenis waren heel mooi.
Mede namens de familie.
Met hartelijke groeten, Antoinette Wagner
 
Rene Alkema 

Hoi Edward,
Kom ik op jou site om je mailadres te vinden, zie ik het gastenboek!
Nogmaals heel hartelijk dank voor het verzorgen van de uitvaart en alles eromheen van mijn vader. Het was erg mooi en indrukwekkend.
Groeten René Alkema en de rest van de familie.

Tessa de Bruijn-Welter 

Lieve Edward, al een tijdje wil ik in je gastenboek schrijven om je te bedankt voor de mooie crematie van Daan. Maar bleef het elke x voor me uitschuiven. Nu ontving ik je mail over het nieuw te openen rouwcentrum in Nootdorp en dacht ik, misschien is nu het moment.
Wat was het mooi en wat was het Daan. Al onze wensen hebben we kenbaar gemaakt en alles kon, van het opbaren thuis, condoleance thuis, tot het verover in onze eigen bus naar het crematorium. Van het begin tot het einde heb ik bij hem kunnen blijven en dat was voor mij heel bijzonder en heel dankbaar. Veel mensen vroegen ons achteraf of jij een goede vriend van Daan was, of zelfs familie. Kan je nagaan hoe jij je inleeft en hoe enorm betrokken je bent.
Bedankt voor het regelen, het bijstaan, voor en tijdens en na de crematie, bedankt voor de goede zorgen!
Succes

Maurice de Klerk Wolters 

Beste Ed,
Gek eigenlijk… het is bijna alweer 9 jaar geleden dat wij mijn vader hebben begraven, aan de ene kant vliegt de tijd, aan de andere kant lijkt de tijd soms stil te staan. Toch wil ik je even zeggen dat je toen ook al alles super goed geregeld had! Als ik weleens langs het graf ga, denk ik daar vaak aan terug en dit is een goede gelegenheid om je nogmaals te bedankt voor datgeen wat je toen voor ons hebt gedaan.
Succes met je uitdagende werk, vriendelijke groeten Maurice

Anouk LvR-Perquin 

Hallo Edward,
Omdat het morgen precies een jaar geleden is dat je de uitvaart van jouw eerste éigen klant, mijn moeder Elia hebt begeleidt, wil ik je nog steeds graag bedanken hiervoor.
We hebben veel complimenten gehad over de bijzondere manier hoe we het gedaan hebben, maar bovenal ben ik zelf erg blij dat jij voor ons alles hebt geregeld dat mama op een mooie manier haar afscheid heeft gehad.
Ik hoop dat je veel succes hebt met je onderneming, want dat verdien je zeker.

D.M. Kraaijeveld-van Dijk 

Geachte heer Van der Helm,
Ik las dat u een eigen uitvaartonderneming begonnen bent.
U heeft in januari 2009 de uitvaart van onze zus verzorgd en daarover waren wij vol lof. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik wil u veel succes toewensen voor de toekomst.
Met vriendelijke groet
D.M.Kraaijeveld-van Dijk

Mary Kuiper  

Dag Edward, ik las in Uitvaart dat je voor jezelf begonnen bent! Geweldig! Mijn broers, zus en ik drinken nog vaak een glaasje bij het graf van mijn vader in Oud Eik en Duinen. Je hebt, alwaar 10 jaar geleden, voor gezorgd dat het afscheid heel bijzonder kon zijn. Ook je behulpzaamheid bij het verkennen van de branche heb ik er op prijs gesteld. Ik wens je veel succes toe, groet, Mary

Wilma 

Hoi Edward,
Ok ik wil graag een woordje in jouw gastenboek schrijven, omdat ik vind dat wanneer nabestaanden een mooie afsluiting willen na het overlijden van hun dierbare, zij bij jou de zorg kunnen verwachten die zij deze persoon toewenste.
Bob, Ales, Sam en ikzelf zijn ook heel blij dat wij hou hebben leren kennen, de omstandigheid was niet leuk, maar zoals jij de uitvaart van Michel in 2007 hebt geleidt was echt fantastisch, het luisteren, het meedenken en vooral aan de kinderen denken en hun wensen voor Michel ten uitvoer brengen, grandioos!
Edward, je doe het onwijs goed, ga zo door!
Een lieve groet, Wilma

Wilma Brunings 

Hallo Edward,
Als iemand een uitmuntende persoonlijke uitvaart kan organiseren dan ben jij dat wel. De uitvaart van onze zoon Daan was een van de eerste grote uitvaarten die je in 2000 regelde, dat is iets groots geworden daar zijn gewoonweg geen woorden voor, zonder dat jij mijn zoon Daan gekend hebt wist jij van zijn laatste “optreden” een onvergetelijke dag te maken die wij en alle vrienden, familie en bekenden van Daan nooit meer kunnen vergeten en wij hebben jou daardoor voor altijd in ons hart gesloten. Wat ik nooit zal vergeten is dat jij mij beloofde dat de zon zou schijnen die dag, het was een sombere dag maar toen de uitvaart begon, straalde de zon aan de hemel, zelfs dat had jij geregeld. Toen 2 jaar later mijn zusje haar laatste wens kenbaar maakte aan jou, wist jij daar ook alles geheel volgens haar wens te laten verlopen zodat wij haar in rust naar haar laatste rustplaats konden begeleiden. Liefs Wilma (moeder van Daan)

Moniek Klomps 

Hoi Edward,
Via deze weg wil ik je alsnog bedankt voor wat je gedaan hebt voor mij en mijn vader. Alles zag er echt prachtig uit, zeker de grote zaal met de foto van mijn moeder en hoe alles erbij stond mijn complimenten. Sommige mensen vonden het er sereen en vredig uit zien. Dus alsnog bedankt, en ik weet zeker dat je meer mensen op deze manier kan helpen om het verlies wat dragelijker te maken juist omdat alles er erg mooi uitzag en je echt met ons mee leefde en precies aan voelde wat we wilden.
Met vriendelijke groet Moniek Klomps
 

Pagina 11 van 13

Vorige  - Volgende