Recensies 12

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten
 


A.J.F.A. Bleukens 

Beste heer van der Helm,
Geweldig zo’n stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Juist in deze tijd is er behoefte aan persoonlijke zorg.
Ik wens u veel succes toe!
Hartelijke groet, Aad Bleuken


Toos 

Heeft oor voor persoonlijke wens en inbreng. Denkt mee en verzorgt de professionele zaken heel goed .Keurige en gastvrije ontvangst- en rouwkamers.

 

B.Kastelein 

Wij zijn zeer tevreden met Van der Helm uitvaartzorg. Meneer Van der Helm heeft ons gedurende de voorbereidingen uitstekend begeleid. Hij heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen mogelijk werden en dat de overledene er prachtig bij lag. Ook heeft meneer Van der Helm de uitvaartdienst zeer prettig begeleid. Hij heeft ervoor gezorgd dat de uitvaartdienst een intiem moment van samenzijn en samen herinneren werd

 

Fam. Blokland 

Onze dank gaat uit naar alle mensen die hebben bijgedragen aan de mooie en stijlvolle uitvaart van onze moeder, mevr. P.H. Blokland-van der Meer.
Mede dankzij jullie inbreng en begeleiding heeft onze moeder een passend afscheid gekregen.
Familie Blokland

 

Els van Winden 

Beste Patricia, ik heb het op de dag van de begrafenis, 13 mei, al tegen je gezegd. Wat hebben jullie het prachtig gedaan. Zo eerbiedvol, respectvol, zeker ook naar mijn moeder. Alleen maar lof!! Ook het woordje over de “borrel” heb je zo mooi verwoord en wat kwamen daar mooie reacties op! Dank je wel!! Je bent een mooie vrouw en ik wens je ook alle geluk en zegen toe voor jouw leven. Het kan niet anders dat als jij zó voor andere mensen gaat dat jij ook zeker gezegend wordt!!!
Met hartelijke groet, Els van Winden

Fam. Hooymans 

Edward en Patricia, bedankt voor het organiseren van de uitvaart van mw.Hooymans, wij zijn zeer tevreden hoe jullie dit hebben gedaan, jullie waren inderdaad 24 uur standby voor ons en voor elk klein vraagje hadden jullie een oplossing, jullie kwamen met ideeën wat wij zeker hebben meegenomen in ons programma om een mooi afscheid te organiseren voor onze moeder. Nogmaals bedankt.
 
 
Hugo Bakkum 

Beste Edward,
Bij deze nogmaals hartelijk dank voor jouw ontzettend goede begeleiding bij de begrafenis van mijn vader vandaag. Je voelt situaties feilloos aan en dus kon je bij de juiste dingen ruimte geven of juist duidelijkheid bieden. De vele vrienden, familieleden en wijzelf hebben daardoor op een mooie wijze afscheid kunnen nemen. Dank ook aan alle leden van jouw team, jullie verrichten belangrijk werk!
Groeten, Hugo Bakkum

 

Tonny van Duijn 

Hallo Edward,
Eindelijk kom ik er toe om je te bedanken voor de ontzettend mooie crematieplechtigheid en later de asbus bijzetting in het familiegraf van Ruud. Mijn petje af voor de manier waarop je mij en André hebt bijgestaan en hoe je met Ruud tijdens zijn ziekte precies alles hebt doorgenomen wat en hoe hij zijn uitvaart wilde. Je hebt dat allemaal gedaan en nog veel extra’s. Dus hierbij BEDANKT en zoals toegezegd neem ik eerdaags contact met je op om voor de zekerheid mijn wenden door jou op papier te laten zetten, zodat het voor André en Barbara wat makkelijker is als er iets met mij zou gebeuren. Na de fantastische manier waarop je alles voor Ruud hebt geregeld wil ik echt geen andere uitvaartverzorger dan jou. Groetjes ook van André en Barbara.

 

Olivier 

Gisteren een mooie dag beleefd bij de begrafenis van Peter Eekhout. Uitvaartleider Patricia voerde op de juiste manier de regie, zonder op de voorgrond te treden. Haar compassie, oog voor detail, en de ruste n optimisme die zij uitstraalt zorgden voor een perfecte daag. Ze bedankt mensen die anderen troosten, haalt discreet een haar weg van iemands jasje en legt met liefde voor de derde keer uit hoe het nou zit met die vlaggetjes op de auto’s. Heel veel dank, jullie tegelijkertijd professionele en menselijke benadering was helemaal perfect.
Hubar

 

C. Swaneveld 

Kort na elkaar moest ik twee vergelijkbare begrafenissen laten verzorgen. De eerste liet ik via een grote organisatie regelen, de tweede door Van Der Helm. De door Van Der Helm geleverde kwaliteit vond ik beter en he tarief lag ca 20% later. Kortom ik beveel hem van harte aan.

 

Silvia en Jellie Lenting 

Hoi Edward,
We zaten zo even op je site te kijken. Je hebt een gigantische indruk bij ons achter gelaten. Je steun, betrokkenheid en inzicht was met geen pen te beschrijven. Wij willen je daarom nogmaals bedankt voor alles bij de crematie van onze oma en moeder mevr. Koster-Wubben.
En we wensen je hele fijne feestdagen en een liefdevol 2012.
Groetjes, Jellie Lenting-Kostern en Silvia van der Meer

 

Antoinette Wagner 

Beste Edward en Karin,
Nogmaals heel veel dank voor de uitstekende verzorging van alle zaken rondom het afscheid van mijn vader. De afscheidsdienst en begrafenis waren heel mooi.
Mede namens de familie.
Met hartelijke groeten, Antoinette Wagner

 

Rene Alkema 

Hoi Edward,
Kom ik op jou site om je mailadres te vinden, zie ik het gastenboek!
Nogmaals heel hartelijk dank voor het verzorgen van de uitvaart en alles eromheen van mijn vader. Het was erg mooi en indrukwekkend.
Groeten René Alkema en de rest van de familie.

 

Tessa de Bruijn-Welter 

Lieve Edward, al een tijdje wil ik in je gastenboek schrijven om je te bedankt voor de mooie crematie van Daan. Maar bleef het elke x voor me uitschuiven. Nu ontving ik je mail over het nieuw te openen rouwcentrum in Nootdorp en dacht ik, misschien is nu het moment.
Wat was het mooi en wat was het Daan. Al onze wensen hebben we kenbaar gemaakt en alles kon, van het opbaren thuis, condoleance thuis, tot het verover in onze eigen bus naar het crematorium. Van het begin tot het einde heb ik bij hem kunnen blijven en dat was voor mij heel bijzonder en heel dankbaar. Veel mensen vroegen ons achteraf of jij een goede vriend van Daan was, of zelfs familie. Kan je nagaan hoe jij je inleeft en hoe enorm betrokken je bent.
Bedankt voor het regelen, het bijstaan, voor en tijdens en na de crematie, bedankt voor de goede zorgen!
Succes

 

Maurice de Klerk Wolters 

Beste Ed,
Gek eigenlijk… het is bijna alweer 9 jaar geleden dat wij mijn vader hebben begraven, aan de ene kant vliegt de tijd, aan de andere kant lijkt de tijd soms stil te staan. Toch wil ik je even zeggen dat je toen ook al alles super goed geregeld had! Als ik weleens langs het graf ga, denk ik daar vaak aan terug en dit is een goede gelegenheid om je nogmaals te bedankt voor datgeen wat je toen voor ons hebt gedaan.
Succes met je uitdagende werk, vriendelijke groeten Maurice
 


 

Pagina 12 van 13

Vorige  - Volgende