Recensies 13

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten


Anouk LvR-Perquin 

Hallo Edward,
Omdat het morgen precies een jaar geleden is dat je de uitvaart van jouw eerste éigen klant, mijn moeder Elia hebt begeleidt, wil ik je nog steeds graag bedanken hiervoor.
We hebben veel complimenten gehad over de bijzondere manier hoe we het gedaan hebben, maar bovenal ben ik zelf erg blij dat jij voor ons alles hebt geregeld dat mama op een mooie manier haar afscheid heeft gehad.
Ik hoop dat je veel succes hebt met je onderneming, want dat verdien je zeker.

 


D.M. Kraaijeveld-van Dijk 

Geachte heer Van der Helm,
Ik las dat u een eigen uitvaartonderneming begonnen bent.
U heeft in januari 2009 de uitvaart van onze zus verzorgd en daarover waren wij vol lof. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik wil u veel succes toewensen voor de toekomst.
Met vriendelijke groet
D.M.Kraaijeveld-van Dijk

 

Mary Kuiper  

Dag Edward, ik las in Uitvaart dat je voor jezelf begonnen bent! Geweldig! Mijn broers, zus en ik drinken nog vaak een glaasje bij het graf van mijn vader in Oud Eik en Duinen. Je hebt, alwaar 10 jaar geleden, voor gezorgd dat het afscheid heel bijzonder kon zijn. Ook je behulpzaamheid bij het verkennen van de branche heb ik er op prijs gesteld. Ik wens je veel succes toe, groet, Mary

 

Wilma 

Hoi Edward,
Ok ik wil graag een woordje in jouw gastenboek schrijven, omdat ik vind dat wanneer nabestaanden een mooie afsluiting willen na het overlijden van hun dierbare, zij bij jou de zorg kunnen verwachten die zij deze persoon toewenste.
Bob, Ales, Sam en ikzelf zijn ook heel blij dat wij hou hebben leren kennen, de omstandigheid was niet leuk, maar zoals jij de uitvaart van Michel in 2007 hebt geleidt was echt fantastisch, het luisteren, het meedenken en vooral aan de kinderen denken en hun wensen voor Michel ten uitvoer brengen, grandioos!
Edward, je doe het onwijs goed, ga zo door!
Een lieve groet, Wilma

 

Wilma Brunings 

Hallo Edward,
Als iemand een uitmuntende persoonlijke uitvaart kan organiseren dan ben jij dat wel. De uitvaart van onze zoon Daan was een van de eerste grote uitvaarten die je in 2000 regelde, dat is iets groots geworden daar zijn gewoonweg geen woorden voor, zonder dat jij mijn zoon Daan gekend hebt wist jij van zijn laatste “optreden” een onvergetelijke dag te maken die wij en alle vrienden, familie en bekenden van Daan nooit meer kunnen vergeten en wij hebben jou daardoor voor altijd in ons hart gesloten. Wat ik nooit zal vergeten is dat jij mij beloofde dat de zon zou schijnen die dag, het was een sombere dag maar toen de uitvaart begon, straalde de zon aan de hemel, zelfs dat had jij geregeld. Toen 2 jaar later mijn zusje haar laatste wens kenbaar maakte aan jou, wist jij daar ook alles geheel volgens haar wens te laten verlopen zodat wij haar in rust naar haar laatste rustplaats konden begeleiden. Liefs Wilma (moeder van Daan)

Moniek Klomps 

Hoi Edward,
Via deze weg wil ik je alsnog bedankt voor wat je gedaan hebt voor mij en mijn vader. Alles zag er echt prachtig uit, zeker de grote zaal met de foto van mijn moeder en hoe alles erbij stond mijn complimenten. Sommige mensen vonden het er sereen en vredig uit zien. Dus alsnog bedankt, en ik weet zeker dat je meer mensen op deze manier kan helpen om het verlies wat dragelijker te maken juist omdat alles er erg mooi uitzag en je echt met ons mee leefde en precies aan voelde wat we wilden.
Met vriendelijke groet Moniek Klomps

A.J.F.A. Bleukens 

Beste heer van der Helm,
Geweldig zo’n stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Juist in deze tijd is er behoefte aan persoonlijke zorg.
Ik wens u veel succes toe!
Hartelijke groet, Aad Bleuken
 


 

Pagina 13 van 13

Vorige  - Volgende