Recensies 2

Klik hier om uw eigen recensie achter te latenWij zijn heel tevreden met hoe alles door jullie geregeld is, net zoals 12 jaar geleden ook alles prima verzorgd was bij het overlijden van onze vader.
Onze ervaring met jullie was hartverwarmend, zoveel zorg aan alles besteed. Vooral het uit handen nemen van alles, dit gaf ons veel rust. De plechtigheid in huiselijke sfeer omarmde ons. Veel dank voor alles!
Familie Heskes

Wat een medeleven, hulp bij het ontzorgen die je nodig hebt om alles los te kunnen laten en zeker te weten dat alles goed geregeld wordt. Kan iedereen deze liefdevolle uitvaartzorg aanraden.
Familie De Vreede

Hartelijk dank voor jullie professionele en ook persoonlijke begeleiding bij de uitvaart en van mijn vrouw, onze moeder en oma. Hartelijke groet, fam. De Vreede.
Familie Den Haan

Super dank voor een prachtige uitvaart.
Familie Steensma

Alles was perfect geregeld door Edward. Goed benaderbaar, bereikbaar en veel begrip en volgens wens.
Familie Den Hamer

Zeel veel dank namens Fam. Den Hamer en kinderen en kleinkinderen. Kom zeker terug.
Familie Broeren

Wij zijn echt ontzorgd. Als wij een vraag of een zorg hadden, kwamen jullie met een oplossing. Saskia en Patricia heel veel dank!
Familie Hulst-Helm

Wij waren zeer positief verrast dat alles zo perfect was! Het is en blijft treurig een moeder te verliezen, maar als dan na de dood alles zorg perfect geregeld is, dan geeft dat veel rust.
Familie Bos-de Bloois

Wij zijn dik tevreden. Patricia had overal begrip voor. Heel vriendelijk en meedenkend.
Familie Lebbing

Wij hebben het heel goed ervaren, was heel fijn en goed ook van de kinderen, fijne samen zijn en liefdevol.
Familie Oudshoorn-Rietveld

Ik zal Van Der Helm en Schols zeker bij iedereen aanbevelen. Geweldige begeleiding tijdens moeilijke dagen.
Nogmaals zeer liefdevol en goed en professioneel begeleid. Heel het team bedankt!
Familie Bolleboom-Lagerberg

Wij zijn woonachtig in Frankrijk en hadden, noodgedwongen onze hond bij ons. Wij stelden het op prijs dat het geen enkel probleem bleek te zijn om haar overal mee naar toe te kunnen nemen tijdens deze periode. Ook voor haar werd liefdevol gezorgd.
Familie Enter

Ondank de verdrietige periode, zijn wij fantastisch begeleid en hebben alles warm en als zeer betrokken ervaren.
Familie Dingjan

Het had niet beter gekund! Chapeau! Patricia en Saskia deden echt een extra stapje. We kijken terug op een zeer mooie afsluiting. Het opbaren in de rouwkamer, uitvaartbegeleiding en het vervoer en de grafloop. Onze complimenten!
Familie Arkenbout

Wij zijn heel dankbaar voor de fijne, rustige en begripvolle begeleiding. Het had niet beter verzorgd kunnen zijn.
Er werd respectvol, netjes, bijgestaan bij de uitvaart. Dank ook dat de te laat komende genodigden nog afscheid konden nemen.
Wendy Evers

Zowel bij mijn vader 3 jaar geleden als nu, is de begeleiding en persoonlijk en leuk contact met Patricia en Saskia heel fijn. Bedankt daarvoor.
Fam Veldhuis

De herdenkingsdienst in het uitvaartcentrum in Nootdorp was zeer sfeervol! De ruimte was zeer geschikt voor het kleine gezelschap.
Fam. Wiegel-Netten

Alles is uitstekend begeleid en verzorgd met veel ruimte voor een persoonlijke benadering. Wij waren uitermate tevreden en zouden jullie zeker aanraden bij anderen.
Alles is perfect verzorgd. Met heel veel gevoel voor de medemens. Edward had prachtige muziek uitgezocht. Het was uitstekend. “Chapeau”
Fam. Koele

Wij werden als familieleden van de overleden persoon; rustig naar geluisterd, advies gegeven, alles kon, liet het bezinken bij de familie. Compliment! Onze dank!
Familie van ’t Veer

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen. Het voelde goed. Een verlies van een dierbare is nooit leuk, maar met jullie hulp en expertise hebben wij ons geen zorgen hoeven maken. Alles verliep heel prettig. Bedankt!
We zijn heel erg tevreden over hoe de uitvaart van onze vader gegaan is. In 2015 hadden wij met jullie ook al een goede ervaring bij de uitvaart van onze moeder. Ik beveel jullie aan!
Fam. Moleman

Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen, dank daarvoor!


 

 

 

 

Pagina 2 van 13

Vorige  - Volgende