Recensies 3

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten
Fam. Does

Een mooie en stemmige ingetogen begrafenis, precies volgens de wens van de overledene.
Fam. Hubregtsen

Wij waren allen onder de indruk van de gehele verzorging van de uitvaart Ik kan geen enkel minpunt bedenken. Vandaar een 10! Patricia: Je bent geweldig!
Fam. Van Dijk- van der Molen

Alles is weer super geregeld. Veel complimenten over de medewerkers van de opbaring ontvangen, uitvaart was prachtig. Bedankt!
Sjoerd heeft de intake bij ons thuis zeer fijn gedaan, maar hij ging over 1 week op vakantie waardoor ons dossier door Sally is overgenomen. Sally was geweldig!! Dank!
Wij waren zeer tevreden, alles is goed gegaan. Het was een mooie uitvaart. Dank jullie wel, vooral Sjoerd.
Martine

Mijn man heeft jullie nog ontmoet, wat raar maar ook fijn was. Alles is gegaan zoals hij wilde en ik ben heel blij dat hij Van Der Helm&Schols had gevraagd. De rust die Edward overbracht was super. Het is dat het geen feest was, anders zou ik jullie zo weer uitnodigen. Maar eerlijk hoop ik dat ik jullie niet snel zie, alleen dan in jullie gewone kleren. Onwijs bedankt voor alles, jullie hebben het top geregeld.
Familie Roos

De begeleiding hebben wij als heel warm en betrokken ervaren door Edward en Sjoerd. De uitvaart was helemaal naar wens van mijn overleden man, en heel bijzonder, omdat het bij de Jeu de Boules Grand Cru 82 was.
Familie Beltman

Sjoerd heeft ons zeer goed bijgestaan en geïnformeerd en alles naar wens verzorgd. Hij is zeer bereikbaar en reageert snel. Wij waren zeer tevreden.
Zeer persoonlijk en goede begeleiding. We hebben heel veel complimenten gehad over de uitvaart.
De hr. R. Vissers

Ik hoop dat het voorlopig niet nodig is, maar ik zou jullie zo aanbevelen. Ik wil ook graag een compliment aan Ferry geven, een zeer waardevolle medewerker.

 

Pagina 3 van 13

Vorige  - Volgende