Recensies 5

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten
Belinda en Bianca

Namens de hele familie Bal, bedankt voor de goede zorgen. We zijn zeer tevreden! Bedankt en vooral Sjoerd! Groet Belinda en Bianca.
Wij als familie kijken zeer tevreden terug op de uitvaart van onze moeder. Dank daarvoor.
Het verdriet en gemis zullen helaas blijven. Maar de kundige, persoonlijke wijze waarop de uitvoering is gegeven aan de uitvaart van onze dierbare zal ons daarbij altijd (liefdevol) houvast blijven geven.
Perfecte organisatie & betrokkenheid hierdoor is het afscheid op locatie perfect verzorgd en gelopen.
Alles verliep op een natuurlijke manier. Sally gaf ons de nodige rust in het proces en de juiste adviezen als daar behoeften aan was. Assertieve respons en initiatief nemend om de goede volgorde te bewaken. Hierdoor werd de laatste groet aan onze moeder een prachtig moment. De Fenikszaal was precies het juiste voor onze kleine groep, rustgevend, met mooi licht, geluid en in warme kleuren. Superfijn.
Nogmaals onze welgemeende dank aan Sally, wij hebben haar empathisch optreden zeer op prijs gesteld, chapeau.
Vermaas-Visser

Wij hadden een zeer prettige ervaring. Zuinig zijn op Sjoerd hij is goud waard.
Wij hebben uw begeleiding als betrokken en warm ervaren van begin tot het eind was alles zeer respectvol, alles was tot in het kleinste detail verzorgd. Maximaal naderen met behoud van distantie is een bijzondere kwaliteit. Hartelijk dank!
De zeer persoonlijke, rustige benadering en begeleiding van Edward v/d Helm heeft ons enorm gesteund. Dit gaf ons het vertrouwen dat alles tot in de puntjes verzorgd zou worden waarvoor onze dank!
E.L. Hooijmans

Overal duidelijke uitleg gehad, afspraken gemaakt en nagekomen. Familie was zeer te spreken.
A. v/d H.

Het persoonlijke contact met 1 aanspreekpunt, de goede begeleiding, de volledige voorbereiding en de snelle reactie bij vragen zijn echt super.
Alles, maar ook werkelijk alles was met zeer veel respect gedaan. Gezien zijn toestand wisten we wel dat het lastig zou worden, toch goed gedaan.
Het afscheid was warm, waardig en respectvol. Het helpt ons zeker in de periode die komt.
We zijn jullie erg dankbaar.

 


 

Pagina 5 van 13

Vorige Volgende