Recensies 6

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten
Henny ter Horst

Ik was al bekend met Van Der Helm & Schols door het herbegraven van mijn vader. Vandaar dat ik ook nu weer voor ze koos. Nu heeft Sjoerd ons als gezin, fijn bijgestaan in deze droeve tijd. Alles was bespreekbaar en zo kon toch onze lieve moeder, schoonmoeder en oma, thuis zijn waar ze zo graag was, en waarvan ze zelf altijd zei: "hier wil ik uitgedragen worden als het zover is". Dankbaar dat Sjoerd heeft gezegd dat dat echt nog wel kon en mocht. Alles konden we samen met de verzorgers doen, en echt het was fijn er zo betrokken bij te worden. Alle dagen konden we nu toch bij haar zijn, in haar eigen vertrouwde stulpje, er was geen tijd dat we bij haar weg moesten. Ja ik ben echt veel dank verschuldigd aan Sjoerd, en aan zijn collega's van Van Der Helm & Schols.
De uitvaart is begeleidt en verlopen precies hoe wij het voor ogen hadden. Duidelijkheid en niet al te beladen.
De uitvaart is uitstekend verzorgd, geheel naar de wensen van mij moeder en van mij. Ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden.
Complimenten aan Sjoerd. Zeer professioneel, laagdrempelig en zeer goed inlevingsvermogen.Top begeleiding en mooie Uitvaart, Chapeau
Wij hebben een hele mooie en speciale uitvaart mogen beleven aan de strandwal. Alles was bijna volgens verwachting.
Het contact met jullie/uitvaartzorg en met name Sally was heel prettig. Niks was teveel. Nog hartelijk dank voor alles.
Fijn om in een lastige periode te kunnen vertrouwen op jullie vakmanschap en jullie inzet om alles zo goed mogelijk te regelen voor de nabestaanden.
Miranda van der Zon

Van begin contact tot nu prima. Met veel respect hoe alles is gelopen. Heel mooi hoe de bijrijder van de auto nog even voor de auto uit liep nadat mama in de auto lag. Heel tevreden hoe jullie ons bij gestaan hebben in deze moeilijke tijd. Persoonlijk contact heel fijn geweest. Alles van begin tot eind werd goed uitgelegd.
We zijn heel blij geweest met Sjoerd als begeleider. Ook de andere mensen van uw uitvaartzorg hebben zich zeer correct en hulpvaardig gedragen.
Familie van Dolen

Wederom evenals bij uitvaart moeder helemaal tevreden over de professionele en persoonlijke dienstverlening. We voelden ons helemaal gesteund.
De heer Edward van der Helm heeft ons op een rustige, prettige wijze begeleid bij de toch wat afwijkende crematieplechtigheid. Dank voor de meeleving in onze situatie.
Familie Zandbergen

Heel fijn begeleid in het hele proces, veel hulp en ruimte voor eigen inbreng.
Ik zou graag feedback willen geven, maar ik heb geen verbeterpunten. Het was een mooie en waardige uitvaart.
Patricia is professioneel en stelt je op je gemak tijdens een intens verdrietige periode. De benodigde uitleg/info wordt gegeven met veel liefde voor het vak.
Zeer waardig en mooi afscheid. Complimenten voor begeleiding en verzorging van het geheel.

 


 

Pagina 6 van 13

Vorige  - Volgende