Recensies 7

Klik hier om uw eigen recensie achter te latenDit was onze eerste uitvaart. Maar de persoonlijke, rustige en meelevende begeleiding van Sally heeft het voor ons als een heel fijne periode gemaakt met een prachtige uitvaart als afsluiting.
Familie de Winter
Patricia, het was erg fijn om weer van jouw warme en professionele begeleiding gebruik te mogen maken. Eventuele gevoeligheden tussen ons wist je in goede banen te leiden. We kijken terug op een heel fijn en warm afscheid van onze moeder. Dank je wel!Sally heeft heel goed begrepen wat voor familie wij zijn. Heeft op een open en bescheiden manier zich bij ons ingevoegd.Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Sally. Niets was haar teveel. Alles kon behalve als het echt niet kon. Begeleiding was top.Na het overlijden van onze broer zijn wij op een hele prettige manier begeleidt door Patricia. Er werd zeer goed gekeken naar wat mogelijk/gewenst was en er werd zelfs gehandeld naar onze privéomstandigheden. De betrokkenheid van Patricia hebben wij als heel fijn ervaren en kunnen wij terug kijken op mooi afscheid.
Thea de Kok-GoemanOnze moeder overleed oudejaarsavond. Wij hebben haar samen met de uitvaartverzorgende verzorgd. Het heeft ons er geholpen dat we zo goed zijn begeleid. Een 10 met een griffel voor dit fantastische team. Namens de familie heel erg bedankt xxx

Familie Corver

Na het overlijden van mijn man, onze vader, schoonvader en opa Charles Corver, hebben wij van Edward en zijn team een zeer warme, professionele begeleiding gekregen en zijn zij een grote steun voor ons geweest. We hebben in deze tijd van covid, met alle beperkingen, op een liefdevolle en waardige manier afscheid kunnen nemen van Charles. Van der Helm heeft aan alle wensen gevolg kunnen geven en ook de livestream was perfect geregeld. We kijken terug op een mooi afscheid van Charles. Edward en medewerkers, heel erg bedankt!

Familie Blokland

21 november is onze vader overleden. Hij had al laten weten dat hij graag de uitvaart geregeld willen hebben via van der Helm en zo kwamen wij in contact met Sjoerd. Dat voelde meteen goed en vertrouwd. Sjoerd heeft goed naar ons geluisterd en kwam zelf met hele mooie aanvullingen. Alles werd vlot en vakkundig geregeld. Wij kijken dan ook terug op een mooi en waardevol afscheid van mijn vader. Na afloop van de crematie hebben wij van de genodigde nog heel veel complimenten gekregen over Sjoerd en over hoe fantastisch hij het deed. Nogmaals dank!

Gerda en Margien

8 oktober is onze moeder overleden. Zij had bij haar papieren ook een mapje “crematie”. Dat ingekeken te hebben kwamen we een papier tegen met uitvaartcentrum Van Der Helm. Voor ons makkelijk, in ieder geval heel dichtbij. Dus een afspraak gemaakt om langs te komen om het te regelen. Niet een makkelijke tijd, ook met de Corona maatregelen en met je moeder die heen is gegaan. Edward v. d. Helm ontving mij heel vriendelijk en rustgevend. Met mijn zus op de tablet hebben we de uitvaart geregeld. Dank zij Edward en collega’s verliep alles naar tevredenheid. We konden alles aan hem overlaten. Heel veel dank voor de goede zorgen.

Hans en Marion Spierenburg

Afgelopen zaterdag 24 oktober 2020 is onze moeder/schoonmoeder/oma overleden. Bij het zoeken naar een uitvaart organisatie kwamen we uit bij Van der Helm & Schols. Het leek ons de meest geschikte. Nou van onze keus hebben wij absoluut geen spijt gehad. Edward van der Helm meldde zich bij ons en dat voelde vanaf het begin gewoon goed, Heel rustig en hij nam alle tijd. Alles werd uitgelegd en ook deed hij voorstellen zonder dwingend over te komen. Altijd bereikbaar als je nog een vraag had.
Op ons verzoek werd onze moeder/schoonmoeder/oma thuis opgebaard. Ook dat heeft Edward werkelijk voortreffelijk geregeld. Onze moeder werd door Steffie en Kevin afgelegd met zoveel liefde en zorg. Alles werd liefdevol uitgelegd en wat waren wij trots zoals onze moeder/schoonmoeder/oma uiteindelijk in haar eigen bed was opgebaard. Hulde Edward dat heb jij prachtig geregeld en natuurlijk de complimenten aan de mensen om je heen. Jij was een voorstander om de achterkleinkinderen er bij te betrekken. En dat is zeer goed uitgevallen. Ook hier verdien jij weer een dikke pluim. Alles werd aan de kleintjes uitgelegd door jou. De begrafenis was ook door jou tot in de puntjes geregeld. Jij was geen vreemde jij was een soort familielid zo goed voelde het aan. Zelfs onze kinderen waren onder de indruk van de liefdevolle wijze waarop jij ons begeleid hebt. Als wij jou een cijfer mogen geven dan krijg zonder meer een dikke 10.
Bedankt Edward voor de geweldige wijze waarop jij op een waardige wijze onze moeder/schoonmoeder/Oma naar haar laatste rustplaats hebt begeleid. Ik kan iedereen Uitvaartzorg Van der Helm &Schols aanbevelen.

Familie Carree

Graag wil ik al het personeel en in het bijzonder Patricia bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de uitvaart van mijn man. Wij als familie zijn vanaf het begin goed begeleid en hebben onze man, (schoon)vader, opa en overgrootvader een mooi en waardig afscheid kunnen geven ondanks de moeilijke omstandigheden. Wij hebben ons gehoord gevoeld en de betrokkenheid van Patricia was enorm fijn. Heel erg bedankt namens ons allen!
Met vriendelijke groet, Miep Carree - Willems
 


Familie Bresser

Je zit al in een hele emotionele periode en dan is de begeleiding van de uitvaartondernemer zo fijn als dat tot in de puntjes wordt begeleid. Edward is Toppp.
 


Pagina 7 van 13

Vorige Volgende