Recensies 8

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten


 
Mevrouw van der Geest

Had ik altijd het idee dat een uitvaart een commerciële business was met zakelijke mannen die probeerden je van alles aan te smeren dat je niet wil... komt bij ons Patricia over de vloer. Wat een vakvrouw. Op een efficiente, rustige maar persoonlijke manier heeft zij mijn zussen en mij, 3 perfectionistische regeltypes, begeleid bij het realiseren van mijn vaders wensen rondom de uitvaart. Daarbij aandacht voor ons allen en ook mijn moeder. Geen moeite was haar teveel en voor alles had ze een oplossing. Ondanks ons verdriet hebben wij gek genoeg ook gezellige middagen met haar gehad en ook rustig nagepraat na de condoleance. Verdriet en humor konden op een respectvolle wijze samengaan en ze heeft ons geholpen een prachtige, emotionele en waardige uitvaart te verzorgen wij waar wij met een goed gevoel op terugkijken.

De heer van der Meijden

Zéér fijne begeleiding, Patricia stond altijd voor mij klaar. Het was een droevige tijd, en het was ongelofelijk belangrijk dat we echt ervaren hebben dat Patricia altijd bereikbaar was, geen vraag was te gek, dat heeft mij enorm gesteund. Ik kan mij geen betere begeleiding voorstellen.

Annemiek Hutten

Mijn vader overleed in coronatijd, net een paar weken voordat de coronamaatregels versoepeld werden. Maar dankzij de vindingrijkheid van Sjoerd hebben we toch een manier gevonden om op een passende manier afscheid te kunnen nemen.
Sjoerd heeft steeds met ons meegedacht over wat er binnen de coronamaatregels mogelijk was. Het is daardoor een mooi en waardevol afscheid geworden. In het uitvaartcentrum bij Van der Helm hangt een prettige, ontspannen sfeer. De kamers zijn sfeervol, en er is ruimte om foto’s neer te zetten of op te hangen, details waar over is nagedacht. We kijken daarom met een goed gevoel terug op de uitvaart.

Anoniem

Patricia is een zeer deskundig en prettig begeleidster. Niets is teveel, altijd paraat. Aanrader voor iedereen!

Ronald Lamping, Leidschendam

Wanneer een dierbare overlijdt hoop je op een waardig afscheid. Als dit dan ook nog gebeurt in Corona tijd, lijkt het allemaal toch wat moeilijker. Strenge regels en allerhande beperkingen staan dan een klassieke uitvaart, zoals we die kennen, in de weg.
Wat is het dan fijn, wanneer er iemand is, die de ontstane situatie zodanig weet te keren, dat er een uiterst correct afscheid volgde. Een afscheid, waar we met dankbaarheid aan terug denken. De hele ceremonie verliep geheel volgens de gezamenlijke afspraak. Het door ons gestelde vertrouwen in dit uitvaartcentrum in het algemeen en hun medewerkster Patricia in het bijzonder, werd op geen enkel wijze beschaamd. Integendeel. Wij kijken met gepaste voldoening terug op een mooi afscheid, zoals we dit voor ogen hadden.
Zo blijkt, dat je, zelfs bij een uitvaart van een moeder, op bepaalde wijze, blij kan zijn.

Familie Blokland 

Hierbij willen wij een groot compliment geven aan Sjoerd Knegt.
Met bewondering hebben wij mogen ervaren, hoe Sjoerd met gevoel, sfeer, overtuiging en flair, vakkennis en levens- en werkervaring, alles onder controle heeft en de volledige crematie van Nel Blokland, tot een fantastisch mooi geheel weet te creëren. Hij laat iedereen in zijn waarde, luistert aandachtig, pakt alles op, komt met suggesties, benoemd alle mogelijkheden en brengt zelfs familie leden nader tot elkaar, ondanks onze familie perikelen.
Tevens weet hij op een bijzondere manier ons bewust te maken dat de crematie draait om Nel Blokland en de bedoeling is, haar een waardig afscheid te geven. Even een positieve wake-up call voor ons, waar Sjoerd volledig gelijk in had.
Met deze gedachten zijn wij instaat geweest om alles in harmonie te laten verlopen.

Ook heeft Sjoerd ons gedicht aan moeders, op een geweldige manier voorgedragen, precies onze woorden, met aanvulling wat hij wist over onze familie, het klonk als muziek in de oren. Chapeau. Dit zullen wij altijd als een geschenk herinneren.
Sjoerd heeft alle informatie in zijn gedachten en combineert dat met zijn welkomst woord, tussen aankondigingen, afronding, het was een “genot” om naar hem te kijken en luisteren.

Sjoerd, een fantastisch persoon, met zijn hart op de juiste plek, vol passie zijn werk uitoefent, de mensen met absolute respect benaderd, mee denkt, een man van goud, kortom; een mega aanwinst voor uw bedrijf.

Hij krijgt het voor elkaar dat mensen super op hun gemak zijn en mensen met elkaar verbinden, een natuurlijke gave.

Sjoerd, dank je wel voor alles, en je weet ik ben nu fan van Van der Helm. Het mooi afscheid van Ma Blokland geeft ons nu rust omdat het op en top goed verzorgd was.

Familie Friggen 

Patricia nam rustig de tijd. Alles is naar wens geregeld. Mooie dienst volgens de wensen van onze moeder.

Familie Kersten 
 
De klik met Sjoerd is bijzonder te noemen. Dankzij zijn warme, zeer professionele hulp en begeleiding is hij voor ons een ontzettende grote steun geweest. Met oog voor detail, voelde hij haarfijn aan waar wij behoefte aan hadden. We zijn hem daarvoor ontzettend dankbaar.

Familie Lans 
Hee veel reacties gehad hoe mooi het afscheid was. Voor ons een fijne herinnering. Alles was top. Patricia nogmaals dank voor je goede zorgen.

Charlotte Solassa Dochter van Mw Mercera. 

Op deze manier willen ik en mijn familie Patricia Schols en haar team bedanken voor alle inzet rond om de begrafenis van mijn moeder.

Stuk verhaal hier bij:
Mijn moeder is onverwachts overleden en had niets geregeld en was ook niet verzekerd.
Bij binnen komst is de zaak van Patricia in Leidschendam, heeft zij en haar team ons gerust kunnen stellen om de begrafenis en alles hier om heen te kunnen regelen. Dit hebben zij ook gedaan. Haar netjes kunnen aan kleden en verzorgen, een grotere kist kunnen laten maken, de bloemen die mijn moeder erg mooi vond op de rouwkaart en als bloemen op de kist, en een prachtige uitvaart en begraafplek kunnen geven. Ook het financieele gedeelte is bespreekbaar met Patricia Schols.

Patricia en Team 10000 maal dank voor alles.

Groet Charlotte Solassa en Familie.

Marianne Mans 

Isabelle Mignon Mans
❤ 27 mei 1991 - ❤26 augustus 2017

Graag wil ik Patricia Schols (van Uitvaartzorg Schols en v/d Helm, Nootdorp) ongelooflijk bedanken voor de bijzondere en zo persoonlijke en ook .......lieve manier, waarop zij ons gezin heeft bijgestaan en er constant voor ons was in de intens verdrietige dagen na het verlies van onze lieve dochter en zusje Isabelle.

Ik ben jou, Patricia, meer dan dankbaar, woorden schieten tekort. Heel rustig begeleidde jij ons naar een prachtige uitvaart voor Isabelle.......
Wij zullen dit NOOIT vergeten......

Marianne Mans

Fam Roos-Noordermeer 

beste Edward

we zijn je zeer dankbaar voor alles en de steun die je ons hebt gegeven tijdens de uitvaart van onze moeder schoonmoeder en oma hebt gedaan samen met jouw team

Ilse Michel Richard

Familie Endtz 

Het "verblijf" in de Suite hebben wij als heel "huiselijk" ervaren. Geen betere plek om je dierbare daar te bezoeken in alle privacy.
Van Der Helm Uitvaartzorg heeft oog voor detail en snapt precies waar de nabestaanden behoefte aan hebben.

Eimert van 't Veer 

Op 11 mei 2017 overleed onze (schoon-)moeder, oma en overgrootmoeder op 92-jarige leeftijd. Vanaf het eerste contact met Patricia, tot de laatste handdruk na de begrafenis op 18 mei 2017, was er sprake van respect, deskundigheid en oprechte betrokkenheid. Dat maakte dat ons afscheid van Alie van 't Veer-Vredenberg waardig en goed was. Hartelijk dank daar voor!

Eimert van 't Veer

Familie Wiegmann 

We zijn zeer tevreden over alles. Het contact het meedenken, de werkzaamheden en de uitvaart. Maar ook in het bijzonder: Sjoerd!
 

Pagina 8 van 13

Vorige Volgende