Recensies 9

Klik hier om uw eigen recensie achter te laten


 
Mevrouw Arkesteijn 

Beste Edward,

Ik wil je graag enorm bedanken voor alle uitmuntende zorg die jij en je team hebben verzorgd. Alles gedoseerd gebracht en zeer vakkundig tot in de puntjes uitgelegd (met rustig geduld) en verzorgd. Welke vraag er ook kwam, er werd zo snel mogelijk weer een antwoord gegeven/oplossing gezocht, zodat alles tip top verzorgd werd. Wij werden door jullie echt ontzorgd, ook als er vragen op zeer korte termijn kwamen werd er supersnel weer iemand opgetrommeld (bijvoorbeeld koffie schenken bij de condoleances) of foto's en ook lijsten verzorgd. Dit is echt fijn om in periode van veel regelen er niet zelf bij te hoeven doen om daar achteraan te gaan. Mijn vader vergeet de overweging van pastor Grotaers in het parochiehuis en zoef, daar wordt meteen actie ondernomen en net op tijd heb je het weer onderschept. Mijn vaders stok gaat vallen en hij wordt alweer opgevangen, de pastor is enthousiast met wijwater aan het strooien en jij graait supersnel de foto nog even weg, ga zo maar door. Het voor de stoet uitlopen en de dragers/laten zakken van kist met touwen deden het ook zo mooi, dat geeft echt cachet aan deze gebeurtenis. Ze zien er stijlvol uit en weten precies waar ze uit beeld moeten zijn en prachtig in ritueel hun handelingen verrichten. Ik vind jou en je team super professioneel, onze dankbaarheid is groot. Beter hadden wij het ons niet kunnen wensen. Jullie inzet is meer dan 100% geweest. Hartelijk dank.
Met vriendelijke groet,

Corrie Arkesteijn

familie Rijling 

Patricia, je hebt er voor gezorgd dat we mijn man,onze (schoon)vader en opa een waardig afscheid hebben gegeven dat precies bij hem paste. Vooral de oldtimers en ook de chauffeurs daarvan waren heel bijzonder. Ook de dragers die klaarstonden op de brug, het rondje langs ons hui, de liefdevolle aandacht en alles bij elkaar. In één woord geweldig! (Ik hoor het Jan zeggen) Voor jou een hele dikke pluim en nogmaals bedankt voor al je inzet. Lieve groeten.
p.s. Ook het meedenken bij de allerlaatste details, zoals de letters van de grafsteen is zeer gewaardeerd.

familie Jonker 

Geweldige, persoonlijke begeleiding. Rustig, duidelijk, accuraat en zeer persoonlijk hebben wij als familie Patricia ervaren,maar mede ook de andere medewerkers van Boer & van der Helm.

Dhr. van der Waard 

Patricia heeft ons op een sympathieke en warme wijze gegeleid en geadviseerd, wat tot een mooi en indrukwekkend afscheid heeft geleid.

Arjan van der Veeken 

Onze dank is heel groot voor de prachtige uitvaart van mijn vader.

Sandy en Theo van der Meer 

Een onontkoombaar einde!

Patricia, ik wil je nogmaals bedanken voor de ons zo moeilijke, maar mooie, onvergetelijke uitvaart door jou verzorgd. Vanaf het moment van mijn eerste telefoontje vlakna het overlijden van mijn echtgenote tot nu toe heb je ons bijgestaan! Met jullie hele team. Gelukkig heeft mijn vrouw de moed en kracht gehad haar wensen kenbaar te maken, en in overleg ook opgeschreven. Van daaruit konden we met jouw hulp, tips en vertrouwengevend gevoel na 1 dag het zonder twijfel al loslaten. Zet de muziek en je foto’s maar op een usb-stick, dan regel ik de rest. Daarnaast gaf je mij en mijn dochter liefdevolle steun en warmte.

Alles is op de dag geruisloos en perfect, zoals gewenst verlopen. Van veel mensen vernamen we, direct en ook later, dat ze het een prachtig en gepast afscheid vonden. Dat gaf ons op die momenten weer een goed en tevreden gevoel. Sommige vroegen zelfs naar jullie naam. Afscheid is voor iedereen anders en een moment van bezinning, waar voldoende tijd voor was ingepland. Het tasje direct na afloop van de uitvaart, met spullen met informatie, diverse handige kopieën, muziek-cd en video-dvd was bij thuiskomst een verrassing. Nogmaals erg bedankt!!

Met de door jullie met as, gekleurd afgewerkte sieraden, is een onontkoombaar, maar herinneringvol einde gekomen aan het aardse leven van mijn lieve moeder en lieve vrouw.
 
 
RolfBart Overweg 

Hallo Edward,
Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne, persoonlijke en punctuele wijze waarop je de uitvaart van mijn moeder hebt georganiseerd. De dag zal als een warme herinnering in ons geheugen blijven.

Vanuit de functie van eventmanager bij mijn werkgever kijk ik waarschijnlijk nog kritischer naar de organisatie dan vele anderen - het was van A tot Z helemaal goed!

Rob Zikkenheimer 

Wij zeer zeer plezierig, persoonlijk, geduldig en met voldoende doortastendheid begeleid en geadviseerd door Edward van der Helm. Ook wij hebben wij het rouwcentrum aan de Damlaan zeer gewaardeerd: mooie persoonlijke sfeer.

Alberdiena de Groot 

Op een zorgzame, warme en betrokken manier heeft Edward de uitvaart voor onze dierbare geregeld en ons bijgestaan in de moeilijke tijd.

Mevrouw C. Verheij 

Zowel bij mijn vader op 10 december 2014 als nu bij mijn moeder op 4 april j.l. prachtige verzorgde persoonlijke uitvaart geheel naar onze verwachtingen

 
Familie van der Ark 

De begeleiding was van begin tot eind correct, zorgvuldig, vol begrip en zonder stress. Heel prettig in zo'n moeilijke periode.

Familie Wendel 

Van het begin tot het eind zijn wij zeer goed begeleid bij de uitvaart. Wij kijken terug op een mooi afscheid. Je was betrokken, zorgvuldig en er was veel ruimte voor onze persoonlijke invulling.
Patricia en je collega's onze dank hiervoor.

Jolanda van Vuuren 

warm, betrokken, vriendelijk, geen haast of tijdsdruk, meevoelend, alles perfect tot in de laatste puntjes. ontzettend lief en begripvol voor de kinderen, alle tijd en rust om vragen te beantwoorden.
komt met ideeën, offerte zeer duidelijk.
echt om aan te raden.

C. Klaassen-Vieijra 

Van begin, het verzorgen van de overledene, tot het eind, de uitvaart, in een woord geweldig! Overal werd aan gedacht en ons uit handen genomen! Niets dan lof voor deze betrokken,lieve mensen!

Nathalie de Groot 

In 1 woord geweldig.
Het contact, begrip, warmte, hulp, steun, geregel, antwoorden, openheid etc.
Wij hadden in ons gezin nooit met uitvaart centrums te maken gehad totdat wij onze vader zijn verloren. Vanaf het begin tot aan het einde van deze moeilijke periode was Edward en zijn team er voor ons.
Hopelijk duurt het nog heel lang, maar mocht wij ze ooit weer nodig hebben, zullen wij geen moment twijfelen in onze keuze van uitvaart verzorging!

Pagina 9 van 13

Vorige  - Volgende