Opbaren

Rond het opbaren van uw dierbare is er alle ruimte voor persoonlijke wensen. Niet alleen waar het gaat om de locatie, maar ook bijvoorbeeld om de keuze van de kleding en de beslissing om al dan niet te helpen bij het aankleden en verzorgen van de overledene. Wij helpen u in alle rust weloverwogen keuzes te maken.

Eigen uitvaartcentra en uitvaartsuites
Van Der Helm & Schols uitvaartzorg beschikt over verschillende sfeervolle uitvaartcentra en uitvaartsuites, waar de overledene kan worden opgebaard. Als nabestaande krijgt u een sleutel, zodat u op elk moment bij uw dierbare kunt zijn. U kunt hier familie en vrienden ontvangen om in intieme sfeer afscheid te nemen en verdriet te delen. 
Naast onze eigen locaties kunnen wij ook gebruikmaken van andere uitvaartcentra en opbaargelegenheden in de regio. Wij stemmen zorgvuldig met u af welke locatie voor u het beste past. 

Thuis opbaren
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw dierbare thuis of in een andere vertrouwde omgeving op te baren. Wij beschikken over alle middelen om dit op de juiste manier te realiseren en kunnen zorgen voor een stijlvolle aankleding van de ruimte.