Fred vd Sande

27 mei 1965 - 10 februari 2022

 

Persoonlijk bericht

Klik hier om een persoonlijk bericht achter te laten in het digitale condoleanceregister.

Afscheid

Fred is overgebracht naar Uitvaartcentrum ‘t Veenhuys aan de Veenweg 14 te Nootdorp, alwaar gelegenheid is om afscheid van hem te nemen tijdens een doorlopend bezoek op woensdag 16 februari tussen 19.00 en 21.00 uur. In verband met de te verwachten drukte en de beperkte parkeergelegenheid op eigen terrein verzoeken wij u, als u met de auto komt deze te parkeren op de parallelweg van de Laan van Nootdorp (bij RKDEO). Te voet is het uitvaartcentrum dan makkelijk bereikbaar. Klik hier voor de plattegrond.

Uitvaartbijeenkomst

De samenkomst voorafgaand aan de begrafenis zal, in verband met de huidig geldende beperkingen, in besloten kring plaatsvinden op donderdag 17 februari 2022. (Alleen degene die bij de rouwkaart een persoonlijke uitnodiging ontvangen zijn welkom bij deze bijeenkomst).

Erehaag

Na de samenkomst begeleiden wij Fred naar zijn laatste rustplaats. De stoet zal door de Dorpsstraat te Nootdorp rijden en we zouden het mooi vinden als iedereen, die een laatste groet aan Fred wil brengen, in de Dorpsstraat op donderdag 17 februari om 15.15 uur een erehaag wil vormen. In verband met ons vertrekpunt en de route die wij rijden willen wij u vragen de haag te vormen vanaf CulturA & Zo (Dorpsstraat 7) in de richting van de Meidoornlaan.

Begrafenis

Omdat er op de begraafplaats alleen de bijzetting in het graf plaatsvindt kunnen wij iedereen die hier behoefte aan heeft de mogelijkheid bieden om hierbij aanwezig te zijn en samen met ons afscheid nemen van Fred. De begrafenis vindt plaats op begraafplaats St.Janshof aan de Oudeweg 61 te Nootdorp omstreeks 15.45 uur.

Correspondentie

Van Der Helm & Schols uitvaartzorg
O.v.v. Fred van de Sande
Veenweg 14, 2631 CL Nootdorp