Gina Taag

Wormerveer, 16 januari 1945  -  Voorburg, 14 januari 2021

De uitvaartdienst in de Kruisheuvelkerk te Leidschendam en de begrafenis op begraafplaats Noorthey te Leidschendam zullen in verband met de huidig geldende beperkingen in een besloten kring plaatsvinden.

Er is gelegenheid om de uitvaartdienst via een livestream online bij te wonen op donderdag 21 januari om 11.00 uur.

Persoonlijk bericht
KLIK HIER om een persoonlijk bericht achter te laten in het digitale condoleanceregister

Livestream
KLIK HIER om in te kunnen loggen op de livestream om de uitvaartdienst online bij te wonen. De uitzending verloopt via Zoom, indien dit niet standaard op uw computer staat dan is dit na opening van de link eenvoudig te instaleren. Na het aanklikken van "Launch Meeting" zou livestream automatisch moeten verschijnen, indien dit niet het geval is zou het mogelijk kunnen zijn dat er om inloggegevens gevraagd wordt, u kunt dan de volgende gegevens gebruiken: Meeting ID: 817 6486 7871 en/of Passcode: 881709

Liturgie
KLIK HIER om de digitale versie van de liturgie te bekijken

Rouwkaart
KLIK HIER om de digitale versie van de rouwkaart te bekijken

Erehaag
Als u Gina een laatste groet wilt brengen kunt u donderdag om 10.30 uur meedoen aan een erehaag op het Schadeken (ter hoogte van de basisschool). De rouwstoet zal de gehele Schadeken afrijden, komend vanaf de kant van de Duinmeierij, en dan ter hoogte van het woonhuis een moment stilstaan. Het is mooi als u één bloem wilt meenemen om deze, na het vertrekken van de stoet, te verzamelen. Alle bloemen samen worden na afloop van de uitvaart als een kleurrijk boeket aangeboden aan haar familie.

Correspondentie
Van Der Helm & Schols uitvaartzorg
O.v.v. Gina Taag
Damlaan 64, 2265 AP Leidschendam