Loek Zandvliet

's-Gravenhage, 11 september 1959  -  Ibiza, Jesús, 2 augustus 2021


U bent uitgenodigd om op zaterdag 14 augustus om 12.00 uur in een erehaag afscheid van Loek te nemen. De erehaag zal worden gevormd aan het, door hem geliefde Lange Voorhout te Den Haag. Geen bloemen e.d. meebrengen wij zorgen hier zelf voor.
De rouwstoet met Loek komt ca 12.00 uur aanrijden vanaf de Parkstraat. Wij rijden dan het gehele Lange Voorhout rond, tot aan Koninklijke Schouwburg en dan weer terug naar de Parkstraat. U krijgt van ons een bloem aangereikt welke u bij Loek op de auto kunt leggen.
In verband met de regels (klik hier voor toelichting) rondom de huidig geldende beperkingen is het van belang om bij het vormen van de haag de anderhalve meter afstand te resepecteren. Er zal handhaving aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden, geef gehoor aan de regels en instructies, anders kan de haag niet plaatsvinden.
Klik hier voor een plattegrond van de route waarlangs de haag gevormd zal worden. Maak gebruik van de gehele route om de haag over te verspreiden.


De begrafenis zal later die dag om 13.30 uur in besloten kring gehouden worden.

Livestream

Klik hier om rechtstreeks in te loggen om de plechtigheid voorafgaand aan de begrafenis online bij te wonen. U kunt inloggen vanaf 13.20 uur.

Persoonlijk woord

Klik hier om een persoonlijk bericht achter te laten in het digitale condoleanceregister

Rouwkaart

Klik hier om de digitale versie van de rouwkaart als PDF te bekijken

Bloemen

Eventuele bloemstukken kunt u vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur laten bezorgen bij Uitvaartcentrum Leidschendam-Voorburg aan de Strandwal 1 te Leidschendam.

Correspondentie

Van Der Helm & Schols uitvaartzorg
O.v.v. Loek Zandvliet
Damlaan 64, 2265 AP Leidschendam