Marcel Blik

Den Haag, 16 december 1972 - Den Haag, 29 november 2021

 


Rouwkaart

Klik hier om de rouwkaart als PDF te bekijken.

Persoonlijk bericht

Klik hier om een bericht achter te laten in het condoleanceregister
 

Afscheid nemen

Marcel is overgebracht naar Uitvaartcentrum ‘t Veenhuys aan de Veenweg 14 te Nootdorp, waar gelegenheid is om afscheid van hem te nemen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur en tussen 18.30 en 20.30 uur.

Geen handen schudden en geen knuffels geven en draag een mondkapje als u zich binnen bent!
In verband met de corona-regels willen wij iedereen vragen het bezoek aan het uitvaartcentrum kort te houden, binnen in het uitvaartcentrum is er gelegenheid de familie kort te spreken en even afscheid te nemen van Marcel. Het is wel mogelijk een kop koffie te drinken, maar dan wel buiten op het terras. Alleen op deze manier kunnen wij de vele mensen die afscheid willen nemen de mogelijkheid bieden om dit te doen.
Het parkeren op het eigen terrein van het uitvaartcentrum is beperkt. Als deze vol is dan kunt u het beste parkeren op de parallelweg van de Laan van Nootdorp of bij sportpark RKDEO klik hier voor de plattegrond.

De uitvaart

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 4 december om 14.00 uur in de kapel van begraafplaats St. Barbara aan de St. Barbaraweg 6 te Den Haag. 

Ook door de corona-regels is het aantal personen wat plaats mag nemen in de kapel beperkt, dit zijn maximaal 30 personen, dus de meest naaste familieleden. Voor 40 persoonlijk uitgenodigde mensen wordt een tent aan de kapel geplaatst, alleen deze genodigden mogen hier plaatsnemen. Alle overige bezoekers zullen de plechtigheid verspreidt over de begraafplaats moeten volgen. Er wordt buiten een geluidsbox geplaatst. Om te kunnen zien wat er in de aula plaatsvindt is er een livestream waarop ook het beeld en geluid te volgen is.

Livestream

Klik hier om in te loggen op de livestream om de plechtigheid online te volgen

Na de plechtigheid begeleiden, de 30 naaste familieleden uit de kapel, Marcel naar de rouwauto. Deze familieleden zullen zich dan even terugtrekken in de koffiekamer van de begraafplaats. Iedereen aanwezig op de begraafplaats krijgt dan de gelegenheid voor een kop koffie en een broodje, uitgeserveerd vanaf het buffet buiten onder de overkapping. Na een kort moment zal de naaste familie ook weer naar buiten komen en zich informeel mengen onder de bezoekers.Geen handen schudden en geen knuffels geven!  Omstreeks 16.30 uur vertrek Marcel met de meest naaste familie en begeleiden zij hem in stilte naar het crematorium.