Rene Lindeman

Nootdorp, 27 april 1963 - Nootdorp, 9 juni 2024 

Rouwbezoek
Er is gelegenheid om de familie te condoleren en afscheid te nemen bij de gesloten kist op vrijdag 14 juni tussen 18.00 en 20.00 uur in Uitvaartcentrum ‘t Veenhuys aan de Veenweg 14 in Nootdorp. In verband met de te verwachten drukte, en de beperkte parkeermogelijkheid bij het uitvaartcentrum, verzoeken wij u de auto's te parkeren bij sportvereniging RKDEO, te bereiken via de parallelweg van de Laan van Nootdorp, klik hier voor de plattegrond. Zo houden wij de parkeergelegenheid bij het uitvaartcentrum vrij voor degene die slecht ter been zijn.

Uitvaart
De besloten bijeenkomst op de dag van de uitvaart is alleen toegankelijk voor degene die hiervoor een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen. Het is wel voor een ieder mogelijk om de bijeenkomst via een livestream bij te wonen.

Livestream
Klik hier om in te loggen op de livestream om de bijeenkomst op zondag 16 juni om 11.30 uur online bij te wonen. Gebruik bij het inloggen de code: 925273

Persoonlijk bericht
Klik hier om een persoonlijk bericht achter te laten in het digitale register

Bloemen/Donatie
René wilde geen bloemen bij zijn uitvaart, de kosten hiervoor zag hij liever besteed aan een voor hem dierbaar doel, zijn gezin. Wilt u bijdragen aan dit doel dan kunt u een donatie doen in de collectebussen die in het uitvaartcentrum zullen staan of middels een QR-code, klik hier voor de code.

Erehaag
Op de dag van de uitvaart, zondag 16 juni omstreeks 10.15 uur, zullen collega's van René een erehaag van vrachtwagens vormen in het industriegebied aan de Laan van Waalhaven in Den Haag. De rouwstoet zal het gebied inrijden via de Laan van Deelen, vervolgens de gehele Laan van Waalhaven rond rijden en via de Laan van Souburg het gebied weer verlaten. Een ieder die bij deze haag wil aansluiten, met of zonder vrachtwagen, is welkom om op deze wijze René een laatste groet te brengen. Klik hier voor de plattegrond.

Rouwkaart
Klik hier om de digitale versie van de rouwkaart te bekijken

Correspondentie:
Van Der Helm & Schols uitvaartzorg
O.v.v. René Lindeman
Veenweg 14, 26312 CL Nootdorp