Thom vd Meet

Wegens de huidig geldende beperkingen in verband met het Corona-virus nemen wij vrijdag 12 juni in besloten kring afscheid van Thom in crematorium Rhijnhof te Leiden

 

Doneren

Thom is in de afgelopen maanden enorm verwend met bloemen. Bij de uitvaart wil hij daarom liever geen bloemen, in plaats daarvan heeft hij gevraagd of jullie een donatie doen aan het Ronald McDonald huis in Leiden. Helaas is momenteel een directe link om te kunnen doneren niet beschikbaar. Wij stellen het op prijs als u uw donatie zelf overmaakt naar het Ronald McDonald Huis Leiden: NL 28 ABNA 0.42.49.49.490 en dan graag o.v.v. Thom van der Meet.
Alvast heel erg bedankt voor uw bijdrage!


Condoleren

Om een persoonlijk bericht achter te laten voor de familie kunt u hier klikken


Rouwkaart

Voor het bekijken van de rouwkaart als PDF bestand kunt u hier klikken


Livestream

Omdat de inlogmogelijkheden om de uitvaart van Thom via een livestream bij te wonen beperkt zijn bieden wij deze optie alleen voor degenen die wij daar middels een bijlage bij de rouwkaart voor hebben uitgenodigd. Heeft u een uitnodiging ontvangen dan kunt u hier inloggen en gebruikt u de code vermeld op het kaartje om verbinding te maken.

Wat is goed om te doen voor u de dienst gaat bekijken.
Test via de link of u geluid hoort en een bloesemboom ziet bewegen (wachtruimte). Dan weet u dat u de dienst kunt bijwonen. Gebruik geen Internet Explorer, met de browsers Google Chrome of Firefox krijgt u het beste beeld.