Altijd maatwerk

Een mooi en passend afscheid is enorm waardevol en kan troost bieden bij het verwerken van uw verlies. Daarom vinden wij het belangrijk en vanzelfsprekend dat de uitvaart geheel in lijn is met de wensen van overledene en nabestaanden. Bij Van Der Helm & Schols uitvaartzorg is een afscheid altijd maatwerk; samen met u vinden wij de invulling die bij uw dierbare past. 

Flexibel
Als kleinschalige, particuliere uitvaartonderneming zijn wij uiterst flexibel. Wij hebben zeer goede contacten in de gehele regio, zijn op iedere locatie welkom en kunnen overal van de beschikbare faciliteiten gebruikmaken. Onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en optimale service. U maakt de keuze en wij regelen het.

Eigen uitvaartcentra
Bij Van Der Helm & Schols uitvaartzorg beschikken wij over eigen voorzieningen, zoals verschillende eigen uitvaartcentra en -suites en opbaar- en uitvaartfaciliteiten. U bent echter beslist niet verplicht deze ook te gebruiken als u kiest voor onze dienstverlening. Wij bespreken eerlijk en open alle mogelijkheden: u kiest, u bepaalt!