Dag en nacht bereikbaar

Wanneer uw dierbare is overleden moet eerst het overlijden officieel worden vastgesteld. Bij een natuurlijk overlijden wordt dit gedaan door de huisarts, diens plaatsvervanger of de arts van een zorginstelling. Bij een niet-natuurlijk overlijden dient een schouwarts van de GGD ter plaatse te komen om het overlijden vast te stellen.

U kunt ons te allen tijde bellen voor meer informatie hierover of om het overlijden te melden, maar wij mogen pas onze diensten verlenen nadat de arts de overlijdenspapieren heeft ingevuld en ondertekend. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 015 310 16 43  of  070 320 20 40.

We bespreken met u de situatie van het moment (zie eerste stappen), nemen de zorg- en opbaarmogelijkheden door indien deze direct aandacht nodig hebben en maken met u een afspraak om het verdere verloop van het afscheid persoonlijk met u te bespreken. 

Vrije keuze
Goed om te weten: de keuze van uitvaartonderneming staat los van waar een eventuele verzekering is ondergebracht. Hoewel verzekeraars weleens een andere (verkeerde) indruk wekken, bent u dus altijd vrij om uw eigen uitvaartbegeleider te kiezen.